Fenestela Brașov a învins pe Progym Gheorgheni în Superliga de hochei FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formația de hochei SCM HC Fenestela 68 Brașov a învins, în această seară, pe Patinoarul Olimpic din Parcul Tractorul, pe Progym Gheorgheni, scor 5-3, pe reprize 2-2, 2-1 și 1-0.

Duelul a contat pentru pentru etapa a IV-a a Superligii, Fenestela având, până în prezent, un bilanț pozitiv, cu trei victorii și o înfrângere. Gruparea de la poalele Tâmpei a trecut, în prima etapă, în deplasare, de Progym, cu 4-2, iar în etapa a II-a a învins, la Brașov, pe Steaua, scor 5-4.

Hocheiștii brașoveni au înregistrat primul eșec al Superligii în etapa a III-a, când au pierdut, cu 2-5, în deplasarea de la Sport Club Miercurea Ciuc.

image

În ultimele două runde ale Superligii, Fenestela va întâlni, miercuri, în deplasare, pe Steaua, în timp ce vineri, la Brașov va sosi Sport Club Miercurea Ciuc, duelul urmând să aibă loc de la ora 18.00.

image

Semifinalele competiției vor începe la data de 28 februarie, iar Fenestela va da replica echipei clasate pe locul secund în Liga Națională, finalista urmând să se stabilească după sistemul "3 din 5". În momentul actual, pe treapta secundă a ierarhiei se află Steaua.

image

Dacă ordinea în clasament va rămâne neschimbată, primul meci al semifinalei va avea loc la București, iar următoarele două la Brașov, în timp ce ultimele două confruntări pentru un loc în finală sunt programate tot în Capitală.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite