Femeia găsită spânzurată anunţase că se va sinucide - UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corpul neînsufleţit al unei femei în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost descoperit, în această dimineaţă, sub Tâmpa. La locul incidentului s-a deplasat un echipaj SMURD şi unul al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

UPDATE:

ORA 11.40 Maria Caleaf a fost descoperită de un trecător, care îşi plimba, ca în fiecare dimineaţă câinele. „Îmi plimbam câinele prin pădure, când animalul s-a oprit dintr-o dată şi atunci am sesizat că se vede ceva în depărtare. La început am crezut că a făcut cineva o glumă proastă şi că a pus acolo un manechin, dar pe măsură ce m-am apropiat am sesizat că este vorba despre o femeie. Doamna era spânzurată cu o funie de un copac. Am coborât mai jos şi am rugat pe cineva să sune specialiştii", a declarat Petrică Butum, de 63 de ani (foto).

Ancheta continuă pentru a se stabili care au fost motivele care au împins-o pe femeie spre moarte.

Şi un bărbat a fost găsit spânzurat astăzi la 7 Scări

image

ORA 11.10 Femeia descoperită, azi-dimineaţă, de un trecător, se numeşte Maria Caleaf şi avea 58 de ani. Se pare că ea suferea de depresie puternică şi în 28 martie a fost dată dispărută de fiul ei, după ce acesta a găsit mai multe bilete lăsate de femeie, prin care anunţa că se sinucide.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat?

Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro! Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite