Au luat bătaie, în loc de salariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două tinere au depus plângere la Poliţie
Cele două tinere au depus plângere la Poliţie

Două tinere îşi acuză fostul patron că le-a agresat atunci când s-au dus să îşi ceară salariul cuvenit pentru o lună de muncă. Una dintre ele a şi ajuns la spital.

O tânără de 28 de ani a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă cu lovituri pe spate şi la nivelul capului. „Pacienta a ajuns la spital cu traumatism cranian, rezultat în urma unei agresiuni. Acum este interată la secţia Neurochirurgie, pentru investigaţii", ne-a declarat Ioana Chiţea, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Tânăra, care nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea, susţine că a lucrat la firma EPP Public Jobs, timp de o lună şi că nu şi-ar fi primit banii meritaţi şi nici nu i s-au făcut forme legale. „Trebuia să primesc 780 de lei, sumă care rămăsese restantă. Am mers la firmă să îmi cer drepturile, dar acolo, patronul  s-a năpustit asupra mea, m-a îmbrâncit şi m-a lovit de tocul uşii", ne-a declarat una dintre tinere, care a depus o plângere la Poliţiei.  

„Există patru plângeri. Este vorba despre plângerile a două tinere, care spun că au fost agresate, dar şi o alta din partea unei rude a unei angajate. La acestea, se adaugă o plângere din partea patronului, care susţine că a fost ameninţat. Toate vor fi conexate într-un dosar", ne-a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov .

Patronul are o altă variantă

Patronul firmei, care recunoaşte că fetele au lucrat la firma sa, dar spune că nici nu se pune problema să le fi agresat. „ Eu nu pot să dau într-o femeie. A venit una dintre ele să stea de vorbă cu mine, dar însoţită de cea de-a doua. După ce le-am dat afară, au venit nişte băieţaşi în trening, care m-au ameninţat şi am avut un control de la Inspectoratul Teritorial de Muncă", ne-a spus Augustin Deaconu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite