Fotbal: Liga I: FC Braşov – FC Vaslui LIVETEXT, ora 17.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ultima confruntare de pe „Tineretului“, FC Braşov şi FC Vaslui au terminat la egalitate, scor 0-0
În ultima confruntare de pe „Tineretului“, FC Braşov şi FC Vaslui au terminat la egalitate, scor 0-0

FC Braşov va întâlni, luni seara, de la ora 17.00, pe Stadionul Tineretului, pe FC Vaslui. Meciul contează pentru etapa a XX-a a Ligii I, partida fiind transmisă, în direct, de GSP TV şi în format livetext pe site-ul brasov.adevarul.ro.

FC Braşov începe mâine seria meciurilor de foc, „stegarii" urmând să întâlnească în următoarele două etape pe FC Vaslui şi eterna rivală, Universitatea Craiova.

Cu 30 de puncte acumulate, braşovenii se distanţează considerabil de locurile care duc în Europa League, în cazul în care nu-i înving pe moldoveni. Redutabilă pe propriul teren, FC Braşov va întâlni o formaţie care a investit enorm în pauza competiţională în achiziţii de jucători.

Partida de mâine va reprezenta şi un duel inedit la nivelul celor două bânci tehnice. Astfel, dacă antrenorul gazdelor, Viorel Moldovan, caută revanşa împotriva formaţiei de la care a plecat pe uşa din spate, tehnicianul vasluienilor, Marius Lăcătuş, va încerca să-şi învingă echipa la care a cunoscut consacrarea.

După înfrângerea din runda precedentă, de la Ploieşti, „stegarii" s-au depărtat la patru puncte de cupele europene, iar victoria este singura variantă pentru ca băieţii lui Viorel Moldovan să rămână în plutonul fruntaş.

caseta fc brasov

Cu gândul la victorie

Vom avea parte de un meci foarte greu, în compania unei echipe care se luptă pentru câştigarea titlului. Vasluiul are o echipă bună, cu jucători de valoare, care pot decide oricând un meci. Venim după un eşec la Ploieşti şi suntem nevoiţi să luăm cele trei puncte cu FC Vaslui.

Aştept o reacţie pozitivă din partea băieţilor, întrucât nu trebuie să ne distanţăm de prima parte a clasamentului. În cazul în care ne vom impune, atunci vom avea un ascendent moral pentru confruntarea din Cupa României.

Un insucces ne-ar îndepărta de obiectivul propus, iar o victorie ne-ar menţine în plasa echipelor fruntaşe", a declarat antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan.

De partea cealaltă, antrenorul oaspeţilor, Marius Lăcătuş, a menţionat: „Dacă vrem să ajungem sus trebuie să învingem orice echipă. Avem jucători buni, care pot câştiga orice meci.

FC Braşov este redutabilă pe propriul teren, dar vom face tot posibilul să ne întoarcem cu toate cele trei puncte".

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite