Rui Duarte a revenit la antrenamentele Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După aproape două luni de absenţă, fundaşul portughez al „stegarilor", Rui Duarte, s-a întors aseară la formaţia de la poalele Tâmpei.

Duarte va participa în cursul acestei după-amiezi la prima şedinţă de pregătire condusă de Viorel Moldovan. Deşi reunirea „galben-negrilor" a avut loc la începutul lunii ianuarie, fundşaul lusitan a întârziat să se prezinte la antrenamentele braşovenilor.

Clubul de la poalele Tâmpei a înaintat o solicitare către Liga Profesionistă de Fotbal, prin care cerea suspendarea fotbalistului până la finalul contractului. Duarte are semnat un angajament cu FC Braşov până în vara anului 2011.

Dacă vrea să intre în atenţia mea, Rui Duarte va trebuie să tragă tare. Depinde numai de el şi de felul în care se va pregăti. Duarte este un fotbalist valoros, însă porneşte cu un mare handicap faţă de coechipierii lui.

Nu putem trece cu vederea aceste acte de indisciplină, întrucât s-ar putea crea un precedent periculos. Nu este corect faţă de ceilalţi băieţi dacă Rui Duarte ar fi titular încă de la prima partidă", a declarat antrenorul „stegarilor", Viorel Moldovan.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite