Viorel Moldovan: "Vom avea parte de un retur infernal la Vaslui"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

În cea de-a doua semifinală a Cupei României la fotbal, FC Brașov a câștigat în această seară prima manșă susținută pe propriul teren, echipa lui Viorel Moldovan impunându-se cu 1-0 în fața celor de la FC Vaslui.

CITEȘTE ȘI:

Marius Lăcătuș: "Brașovul ne-a dat o replică pe măsură"

FC Brașov, aproape de prima finală a Cupei României din istorie

La finalul confruntării de care depindea în mare măsură viitorul său pe banca tehnică a brașovenilor, Viorel Moldovan s-a declarat mulțumit de prestația propriei echipe, dar consideră că echipa calificată în ultimul act al Cupei României se va decide la Vaslui.

"Aveam mare nevoie de un rezultat favorabil în fața Vasluiului și sunt mulțumit de această victorie. S-a văzut o dorință mare de revanșă în jocul băieților, care au luptat exemplar. Sper ca acest succes să ne dea moral pentru meciurile pe care le vom susține în perioada următoare.

Am obținut un rezultat bun, care ne permite să sperăm la calificarea în finală. Am întâlnit o echipă foarte puternică, solidă și îmi pare rău că nu am reușit să ne desprindem în prima repriză. Am suferit mult în partea a doua a jocului, dar am obținut o victorie meritată.

Trebuie să rămânem la fel de concentrați în continuare și să tratăm la fel de serios returul de la Vaslui", a precizat antrenorul brașovenilor, Viorel Moldovan, cel care a fost trimis în tribune în repriza secundă de către centralul Marius Avram, pentru proteste. "Nu am procedat corect fiindcă am părăsit spațiul tehnic, dar așa am simțit în acel moment să mă exteriorizez. În rest, nu vreau să comentez arbitrajul", a încheiat Moldovan.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite