Braşov – Curtea de Argeş, mai scump la vedere decât derby-ul Dinamo – Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evoluţia „stegarilor“ din primele etape ale returului a fost dezamăgitoare
Evoluţia „stegarilor“ din primele etape ale returului a fost dezamăgitoare

Chiar dacă evoluţia echipei FC Braşov este mai mult decât modestă în acest început de retur de campionat, iar echipa se zbate la mijlocul clasamentului, oficialii formaţiei de la poalele Tâmpei stabilesc preţuri prohibitive la bilete pentru meciurile de pe teren propriu.

Astfel, după un eşec usturător cu Universitatea Craiova, „stegarii" vor întâlni mâine, de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului", pe Internaţional Curtea de Argeş.

Deşi confruntarea este una de interes mediu, oficialii grupării braşovene s-au gândit să-i atragă pe suporteri cu preţuri foarte „atractive" la bilete, cel mai ieftin tichet costând 20 de lei (peluze şi tribuna a II-a).

Sumele cresc considerabil atunci când vine vorba de un loc la tribuna I (25 lei), sectoarele S şi T (30 lei), iar pentru un bilet la tribuna oficială trebuie să scoţi din buzunare 100 de lei.

În comparaţie, intrarea la meciurile de acasă ale campioanei Unirea Urziceni este liberă, în timp ce, la partidele Pandurii - Ceahlăul, Gloria Bistriţa - Universitatea Craiova sau Poli Iaşi - FC Vaslui, care au loc în această etapă, intrarea generală este de 10 lei!

Mai mult de atât, derby-ul de tradiţie al campionatului, Dinamo - Steaua, este mai accesibil decât confruntarea dintre FC Braşov şi Internaţional Curtea de Argeş. Cel mai ieftin tichet la derby costă 10 lei (peluze), iar preţurile ajung la 20 de lei la tribuna a II-a şi 30 de lei la tribuna 0.

În concluzie, dacă analizăm din acest punct de vedere, preşedintele „stegarilor", Dinu Gheorghe, nu ar mai trebui să aibă nemulţumiri şi să se întrebe retoric „De ce nu sunt suporterii aproape de echipă?". Un răspuns îl poate primi chiar de la vânzătoarele caselor de bilete ale Stadionului Tineretului.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite