Dorel Zaharia: „Vom avea parte de un retur de campionat nebun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei FC Braşov, Dorel Zaharia, a declarat, marţi, pentru site-ul oficial al grupării braşovene, că returul Ligii I va fi imprevizibil, precizând că rezultatele surprinzătoare înregistrate în etapa a XVIII-a demonstrează acest lucru.

În vară am revenit la Braşov decis să fac un sezon bun şi să pun umărul la calificarea echipei în Europa League. Nu am niciun secret pentru forma bună pe care o traversez. Pur şi simplu mă simt excelent, sunt liniştit şi mulţumit că familia este alături de mine la Braşov.

Mă pregătesc cât pot de bine, la meciuri încerc să dau totul pentru victorie, iar fanii noştri apreciază acest lucru.
Va fi un retur nebun. S-a văzut şi în prima etapă ce rezultate imprevizibile au fost. Bine că am câştigat noi meciul cu Unirea
", a spus Zaharia.

Atacantul echipei FC Braşov a afirmat că doreşte să marcheze un gol în etapa următoare, în meciul cu Astra Ploieşti, din deplasare, pe care sa îl dedice fiicei sale, Alessia-Gabriela.

Mă bucur că am reuşit să contribui la prima victorie din acest retur, însă acum trebuie să ne concentrăm asupra meciului cu Astra. Nu am uitat că în turul campionatului am pierdut două puncte importante în meciul cu Astra la Braşov. Vreau să marchez un gol în meciul de la Ploiesti pe care să îl dedic fetiţei mele, Alessia-Gabriela, care sâmbătă va împlini doi ani", a adăugat Dorel Zaharia.

Jucătorul braşovean a precizat că şansele echipei sale în semifinalele Cupei Romniei, acolo unde va juca împotriva echipei FC Vaslui, sunt egale cu cele ale moldovenilor: „Nu trebuie să uităm că în Cupa României vom avea două meciuri de foc cu FC Vaslui.

Ne vom duela cu o echipă în care s-a investit masiv, însă consider că şansele de calificare sunt egale. Ne vom juca şansa şi sper din tot sufletul să ne calificăm în finală
". 

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite