Abonamente ieftinite la FC Braşov, pentru returul sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Stegarii“ nu sunt scumpi la vedere Foto: Stelian Grăjdan
„Stegarii“ nu sunt scumpi la vedere Foto: Stelian Grăjdan

Oficialii echipei FC Braşov au stabilit preţul abonamentelor pentru returul campionatului, iar acestea vor fi puse în vânzare de luni, 25 ianuarie, la sediul clubului.

Astfel, fanii care îşi vor procura aceste abonamente vor avea asigurată intrarea la cele opt partide de pe propriul teren, dar şi la meciul din semifinalele Cupei României la fotbal. Acestea vor putea fi achiziţionate până joi, 18 februarie.

Un pachet la tribuna a II-a costă 100 lei, preţul fiind cu 25 de lei mai mare la tribuna I. La sectoarele S şi T (lângă tribuna oficială), un abonament pentru retur ajunge la 150 de lei, iar preţul la fotolii este de 700 de lei.

Casele Stadionului Tineretului vor fi deschise, începând din 25 ianuarie, de luni până vineri, între orele 12.00 şi 18.00.

 „Am decis să reducem preţul abonamentelor, pentru că ţinem cont şi noi de criza financiară. În luarea acestei decizii a cântărit mult şi faptul că în turul campionatului fanii au fost în permanenţă lângă echipă şi merită să facem un sacrificiu pentru suporteri", a declarat preşedintele executiv al celor de la FC Braşov, Dinu Gheorghe.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite