O barmaniță a fost jefuită în Miercurea Ciuc. Femeia a fost ameninţată cu o armă de vânătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a amenințat-o pe vânzătoarea unui bar din Miercurea Ciuc cu o armă de vânătoare. Hoțul a fugit cu încasările în valoare de 1.000 de lei.

Update ora 11.20 Autorul jafului, un tânăr de 23 de ani, a fost prins de poliţişti după 24 de minute de la comiterea atacului. El a fost interceptat în trafic, la 20 de kilometri de Miercurea Ciuc. În momentul în care a fost oprit de poliţişti, bărbatul se îndrepta spre casă, în localitatea harghiteană Remetea.

„În autoturism s-a găsit o armă de vânătoare cu aer comprimat, ale cărei caracteristici corespundeau cu descrierile făcute de barmaniţă, precum şi caseta sustrasă din local, în care se afla suma de 1.600 de lei. Suspectul este audiat la această oră la sediul Poliţiei", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, agentul şef de poliţie Gheorghe Filip.

Autorul jafului este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie în formă agravată şi riscă între 7 şi 20 de ani închisoare.

În urma jafului armat, întregul efectiv al IPJ Harghita a fost alertat.

Au fost organizate filtre şi patrule în tot judeţul şi au fost anunţaţi şi poliţiştii din judeţele învecinate, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

Vom reveni cu amănunte.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite