Dinu Gheorghe, tot mai aproape de Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Dorit şi în urmă cu un an în Ghencea, actualul şef de la Braşov ar putea ajunge în vară în Ghencea.

Steaua se pregăteşte deja pentru noul sezon. După un nou an dezamăgitor, în care echipa are şanse reduse să participe în Liga Campionilor, în Ghencea va începe curăţenia. Dinu Gheorghe este omul pe care Gigi Becali îl doreşte pentru a se ocupa de acest lucru. În cazul în care şeful de la Braşov vine la Steaua, atunci Valeriu Argăseală va fi tras pe linie moartă.

Dinu Gheorghe a mai fost ofertat de Steaua şi acum un an, dar atunci declinase oferta. Acum, însă, el pare dispus să vină în Ghencea. "Am primit o ofertă de la Steaua. M-am întâlnit cu Gigi Becali, era şi Victor Becali şi mi-a propus din nou să mă duc. Mă gândesc serios la oferta asta.

La Braşov nu mai sunt bani. Problema e că nu pot activa într-o conducere bicefală, cu Valeriu Argaseală. Dacă plec de la Braşov, mi-aş dori să iau cu mine doi sau trei jucători. Ar câştiga şi Braşov nişte bani, aş lucra cu nişte jucători pe care îi cunosc", a spus Dinu Gheorghe la "Telesport".

Contre între Gheorghe şi Argăseală
Dinu Gheorghe şi Valeriu Argăseală se ceartă de aproximativ şase luni, de când zvonurile privind venirea primului în Ghencea deveniseră tot mai insistente. "Argăseală ar trebui să plece singur, nu trebuie să mă aştepte pe mine. De ce? Pentru că de când e la Steaua, de trei ani, nu a reuşit să câştige niciun trofeu, ceea ce nu e prea bine pentru o echipa de tradiţie, precum cea din Ghencea", a spus Dinu Gheorghe.

Replica lui Argăseală nu s-a lăsat prea mult aşteptată. „Nu pot să lucrez cu Dinu Gheorghe pentru că este impertinent. A declarat că primul lucru pe care l-ar face dacă ar veni la Steaua este să-l dea afară pe Argăseala. Dacă se va pune problema ca el să vină în vară la Steaua, atunci va fi ori el, ori eu. Niciodată împreună", afirmase actualul preşedinte al Stelei.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite