Braşov: A început deratizarea domeniului public şi privat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A început a doua etapă de deratizare a domeniului public şi privat al municipiului Braşov şi a unităţilor de învăţământ finanţate de la bugetul local.

Primăria Braşov execută operaţiunile de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie pe domeniul public şi privat, în baza contractului de delegare a gestiunii serviciilor menţionate, contract încheiat între Consiliul Local şi SC CORAL Impex SRL Ploieşti. 
Operaţiunea de deratizare se face cu substanţe de combatere avizate de Ministerul Sanătăţii şi Familiei pentru profilaxia sanitar-umană.

Cetăţenii cu gospodării individuale, agenţii economici, instituţiile publice şi asociaţiile de proprietari (locatari) au obligaţia de a efectua  deratizarea pe suprafeţele care le deţin, concomitent cu acţiunile desfăşurate pe domeniul public şi privat, numai cu un operator licenţiat de autoritatea de reglementare competentă pe baza unui contract încheiat între acesta şi autoritatea administraţiei publice locale. Neexecutarea acestei activităţi de către persoanele fizice sau juridice se sancţionează cu amenzi contravenţionale cuprinse între  500 – 1.000 lei,  pentru persoane fizice, şi 1.000 –2.000 lei, pentru persoane juridice.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite