Columbianul Dayro Moreno, tot mai departe de FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dayro Moreno este aproape de un transfer la Poli Timişoara
Dayro Moreno este aproape de un transfer la Poli Timişoara

Oficialii echipei Poli Timişoara au înaintat o ofertă tentantă Stelei, pentru achiziţionarea mijlocaşului ofensiv columbian Dayro Moreno.

Patronul de la Poli Timişoara, Marian Iancu, a înaintat o ofertă de 400.000 de euro, plus TVA, pentru cumpărarea fotbalistului sud-american, care este dorit şi de Viorel Moldovan la FC Braşov. Astfel, şansele ca Dayro să mai ajungă la poalele Tâmpei au scăzut radical.

Am discutat, Timişoara a făcut o ofertă, am agreat-o, mai rămîne să-l contacteze pe Dayro. 450.000 de euro plus TVA e valoarea afacerii.

Marian Iancu m-a sunat şi mi-a zis că l-ar vrea, a trimis oferta şi am acceptat. Banii ăştia îmi ajung să plătesc salariile pe luna ianuarie", a zis Becali la GSP TV.

Interes pentru un atacant din Peru

În altă ordine de idei, oficialii braşoveni sunt interesaţi de achiziţionarea unui atacant de la Universitario Lima, din Peru, fost coleg cu actualul „stegar", Julio Cesar Landauri.

Singura problemă o constituie faptul că vârful peruan, care l-a impresionat pe Viorel Moldovan, nu a activat niciodată dincolo de graniţele propriei ţări şi se teme să vină în Europa.

În acelaşi timp, fundaşii laterali Rui Duarte şi Ezequias nu au ajuns în România, ei fiind aşteptaţi să sosească în ţară până la finalul săptămânii.

Fotbaliştii de la FC Braşov vor pleca luni seara la Bucureşti, iar marţi dimineaţa se va efectua deplasarea în Antalya, pentru primul cantonament al iernii.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite