Dan Bălan vine sâmbătă în Kasho. Vezi unde te mai poţi distra în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capul de afiş al acestei săptămâni este Dan Bălan, care concertează sâmbătă, în Kasho Club. Artistul locuieşte în prezent la New York şi a cunoscut succesul alături de trupa O-Zone. Ultimele sale lansări „Chica Bomb" şi „Freedom" au curerit topurile internaţionale. Biletul de intrare costă 20 de lei. 

Capul de afiş al acestei săptămâni este însă Dan Bălan, care concertează sâmbătă, 15 octombrie, tot în Kasho Club. Artistul locuieşte în prezent la New York şi a cunoscut succesul alături de trupa O-Zone. Ultimele sale lansări „Chica Bomb" şi „Freedom" au curerit topurile internaţionale. Biletul de intrare costă 20 de lei. 

Un alt concert aşteptat este cel al trupei Luna Amară, una dintre cele mai iubite formaţi rock. Artiştii vor uca pe scenă vineri, 14 octombrie în Rockstadt, chiar în ziua în care îşi lansează noul album  „Pietre în alb". În plus şi clubul braşovean împlineşte un an de la lansare. Sunteţi aşteptaţi de la ora 19.00, iar intrarea este liberă.

În weekend mai puteţi vedea două recitaluri susţinute de Berti Barbera şi Nicu Patoi care prezintă albumul String a Song, sâmbătă 15 octombrie, de la ora 20.00 şi duminică, 16 octombrie, de la ora 19.00, în Got Pub&Restaurant.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite