Un hoţ de oi a fost omorât în bătaie (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a încercat să fure mai multe oi dintr-o stână de lângă Budila a fost omorât în bătaie de ciobanul care îngrijea animalele.

Update 16.09. Ciobanul, Iancu Onea, de 24 de ani, este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri sau  vătămări cauzatoare de moarte. Anchetatorii au decis să îl lase în libertate, dar i-au interzis să părăsească localitatea de domiciliu pentru o durată  de 30 de zile.

„Probatoriul administrat până în acest moment în cauză, a relevat faptul că, în noaptea de 14 septembrie 2011, în jurul orelor 21,30 -22,00, învinuitul  a surprins-o pe victima M.L.F.  (29 ani), în timp ce sustrăgea o oaie din turma aflată în paza sa, împrejurare în care i-a aplicat mai multe lovituri cu un corp contondent, cauzându-i leziuni traumatice care au condus, în final,  la decesul acesteia. Prin ordonanţa din data de 15 septembrie 2011 procurorii au luat faţă de învinuit măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pentru o durată  de 30 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procurorul Monica Munteanu.

Hoţul a fost prins în flagrant de cioban şi, deşi a fost somat să lase animalele în pace, bărbatul nu a vrut să asculte. Potrivit www.brasovultau.ro, ciobanul a început să dea în hoţ cu pumnii şi picioarele până l-a lăsat fără suflare. Deşi a vrut doar să îşi apere stâna, ciobanul s-a ales acum cu dosar penal pentru omor calificat şi riscă ani grei de puşcărie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite