FC Brașov nu-și revine! „Stegarii“ au pierdut și meciul cu „U“ Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un meci din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal, Universitatea Cluj-Napoca a învins, în această seară, pe stadionul „Cluj Arena", cu 1-0 (1-0), pe FC Brașov.

Singurul gol al confruntării a fost marcat de Laurențiu Marinescu, în minutul 39, fotbalistul clujean punctând după un șut puternic de la marginea careului de 16 metri. În acest fel, Laurențiu Marinescu a devenit primul marcator român din istoria stadionului „Cluj Arena".

Brașovenii au avut cele mai mari ocazii ale primei reprize, dar mijlocașul Alex Chipciu a ratat incredibil din situații favorabile (min. 15 și min 23). La două minute de la reluare, același Alex Chipciu l-a luat la țintă, din 12 metri, pe portarul Popa, fază la care „stegarii" au cerut un penalty pentru un presupus henț în careu al unui jucător de la „U" Cluj.

Meciul s-a încheiat cu o nouă mare ratare a „galben-negrilor", ghinionistul serii fiind același Alex Chipciu, care nu și-a reglat tirul nici de la zece metri, șutând peste bara transversală a porții lui Marius Popa. După acest eșec, FC Brașov a căzut pe locul 12, cu 11 puncte acumulate, în timp ce Universitatea Cluj-Napoca este pe locul 3, cu 21 de puncte acumulate.  

Universitatea Cluj: M.Popa - Achim, Abrudan, Szukala, Grecu - Marinescu, Boştină (Bazzi '66), Păcurar (Nasser '87) - Cojocnean, Niculescu (Tony '59), Ad.Cristea.

Antrenor: Ionuţ Badea.

FC Braşov:
Felgueiras - Velayos, Majernik, Munteanu, Ionescu (Di Stefano '83) - Viveiros (Moutinho '83), Madeira, Toloza, Chipciu - Buga, Cristescu.
Antrenor: Daniel Isăilă.

Cartonaş galben: Toloza '76

Arbitri: Dragoş Istrate (central) - Eduard Dumitrescu, Dorin Mudura (asistenţi) - Paul Unimatan (rezervă)

Observatori: Corneliu Fecioru, Aurel Beldeanu.

La meci au asistat aproximativ 11.000 de spectatori, printre care 40 de susţinători ai formaţiei din Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite