Weekendul petrecerilor şi al concertelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşit de septembrie, barurile şi cluburile din oraş dau startul distracţiei indoor. După o vară petrecută pe plajă şi la tersase, amatorii de distracţie sunt invitaţi de acum în cluburile din oraş.

Weekendul se anunţă unul plin pentru amatorii de distracţii nocturne. În barurile din oraş concertele live se ţin lanţ, iar cluburile se întrec în organizarea de petreceri tematice. Vineri seara, mai multe localuri din centrul oraşului vă aşteaptă cu concerte de muzică pe toate gusturile. Începând cu ora 20.00, vă puteţi face încălzilea la Deane's Irish Pub &Grill cu un concert susţinut chiar de Haydn Deane Band. Intrarea este liberă pentru toţi amatorii muzică evergreen.

De la aceeaşi oră încep concertele şi în Rockstadt, clubul de pe strada Lucian Blaga (în spatele fostului Cinema Patria) destinat exclusiv rockerilor. L.O.S.T şi Rotrade vor concerta live până spre dimineaţă. Aici biletul de intrare costă 10 lei. Seria concertelor din Rockstadt continuă şi sâmbătă seara, când pe scenă vor urca White Walls. Concertul face parte din turneul european Mad Man Circus European Tour 2011, care cuprinde mai multe oraşe din Europa. Alături de White Walls, pe scenă vor mai urca Searing Blaze, Black Swan şi Code Red.

Petreceri tematice în cluburi

Dacă vreţi să dansaţi, puteţi alege Ritmo Café, unde vineri seara, de la ora 22.00 începe „Wildest Night Party" cu DJ Bogdan Popoviciu. Dress code-ul este „look desperados". Petrecerea este ultima din această lună, având în vedere că Ritmo Café se va închide temporar pentru renovare. De la ora 23.00, la Teqila începe „Oldies Party", o petrecere destinată fanilor muzicii anilor 70-80-90.

Sâmbătă seara, distracţia de mută în Kasho Club la „The Robbie Williams Experience", unde vor fi sărbătoriţi toţi cei născuţi în luna septembrie. Aici intrarea costă 20 de lei, dar distracţia este garantată până în zori.

Amatorii de muzică electronică sunt invitaţi la o seară incendiară de drum'n'bass. Sâmbătă seara, în Groove Garden, DJ Snow va mixa pentru fanii săi din Braşov. Originar din Cluj Napoca, DJ Snow este unul dintre cei mai cunoscuţi DJ de drum'n'bass din România.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite