Roman: „2009 a fost cel mai bun an din cariera mea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Roman
Mihai Roman

Mijlocaşul lui FC Braşov, Mihai Roman, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului de sub Tâmpa despre cum a decurs anul 2009 pentru el şi ce aşteptări are de la 2010.

2009 a fost cel mai bun an din cariera mea, pentru că în urma evoluțiilor bune de la FC Brașov am fost convocat la echipa naționala. A fost un vis implinit pentru mine să evoluez la echipa națională. Mă simt excelent la FC Brașov, îmi doresc să rămân aici și vreau să pun umărul la calificarea în Europa League. Nu știu de nicio ofertă și nici nu mă interesează acest aspect. Important este ca eu să joc cât mai bine și să confirm așteptările.

Pe finalul turului nu am mai avut evoluții apreciate, poate și pentru faptul că revenisem după o accidentare. În 2010 îmi doresc să fiu ferit de accidentări și să ne îndeplinim obiectivele. Aș prefera să jucăm cu Dinamo în Cupa României, să marchez un gol și să ne calificăm în finală. La echipa națională, trebuie să începem cu dreptul campania de calificare la Campionatul European din 2012“, a spus Roman.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite