Braşov: Protest pe platformă, în faţa Tribunalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarul maşinii a refuzat să coboare de platformă. Foto: Stelian Grăjdan
Proprietarul maşinii a refuzat să coboare de platformă. Foto: Stelian Grăjdan

De când ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar a fost preluată de RAT Braşov, nu trece nici măcar o zi fără un scandal pe şosea.

Tot mai mulţi şoferi se plâng de abuzuri ale firmelor care ridică maşinile. Ieri, un braşovean a a protestat chiat în faţa Tribunalului Braşov. Silvestru Pop se afla la volanul maşinii de firmă şi avea treabă în zonă. Nu a găsit niciun loc de parcare şi a lăsat maşina pe o stradă laterală, pe trecerea de pietoni. Când s-a întors a dat nas în nas cu angajaţii firmei de la ridicări.

„Ştiu că am parcat greşit, dar nu era niciun loc în altă parte. Le-am spus că plătesc cei 70 de lei, dar să-mi lase maşina, deoarece încă nu era urcată pe platformă. Mi-a spus că nu se poate pentru că puseseră deja chingile pe ea", a spus şoferul.

Supărat că nu s-a putut înţelege cu angajaţii firmei de ridicări, bărbatul s-a urcat pe platformă, lângă maşină şi a refuzat să plece de acolo.

Zilnic, la Braşov se ridică cel puţin 20 de autoturisme. Şoferii ghinionişti trebuie să plătească 380 de lei plus încă 120 de lei, amenda de la poliţie, dacă vor să îşi recupereze autoturismul.

 Aţi avut parte de abuzuri din partea firmelor de ridicări autoturisme? Scrieţi-ne pe brasov@adevarul.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite