Accident feroviar la intrarea în Zărneşti. Un mort şi trei răniţi! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul Dacia Logan a fost serios avariat Foto: BOGDAN CRĂCIUN
Autoturismul Dacia Logan a fost serios avariat Foto: BOGDAN CRĂCIUN

Patru persoane din Vaslui au fost implicate, astăzi, într-un grav accident care s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată. Şoferul de 24 de ani a decedat pe loc, iar logodnica sa se zbate între viaţă şi moarte. Alţi doi pasageri au scăpat cu răni minore.

VEZI AICI IMAGINI ŞOCANTE DE LA TERIBILUL ACCIDENT

VEZI AICI DE CE SE AFLAU TINERII LA BRAŞOV ŞI DACĂ A SUPRAVIEŢUIT LOGODNICA ŞOFERULUI

16.30 - „Am simţit o bubuitură puternică, iar apoi trenul a frânat brusc. Maşina implicată în accident a fost târâtă de tren aproape 200 de metri. S-a simţit puternic impactul şi normal că ne-am panicat pentru câteva momente, fiindcă nu ştiam ce se întâmplă“, a declarat Bogdan Tărlungeanu (foto jos), unul dintre călătorii trenului personal implicat în accident.

accident brasov

16.00 - Agentul şef al Poliţiei Rutiere Braşov, Radu Petruş (foto jos), a precizat: „Conducătorul autorismului Dacia Logan, Dinu Gheorghieş, nu a oprit la semnalele sonore şi vizuale de la trecerea la nivel cu calea ferată, iar automobilul acestuia a fost lovit în partea şoferului de trenul personal Zărneşti - Braşov. În urma impactului, conducătorul auto a decedat instantaneu, iar pasagerul din dreapta se află într-o situaţie critică.

accident brasov

15.35 - Prietena şoferului decedat este internată în comă profundă la Spitalul Judeţean Braşov, fiind menţinută în viaţă pe cale artificială. Aceasta are multiple fracturi craniene, iar paramedicii de pe Ambulanţa SMURD care au transportat-o sunt rezervaţi în legătură cu şansele ei de supravieţuire.

15.25 - Pe locul din dreapta se afla logodnica şoferului, nu fratele acestuia

15.15 - Circulaţia feroviară din zonă încă nu a fost reluată, iar autoturismul avariat în care se află şoferul decedat nu a fost mişcat de la locul accidentului

15.00 Din primele cercetări şi declaraţiile luate de la martori, şoferul inconştient a încercat să treacă peste calea ferată, în pofida semnalelor luminoase si acustice. Gheorghieş Dinu nu a mai avut răbdare să aştepte la trecerea la nivel cu calea ferată. El a depăşit un alt autoturism, care era oprit, în dorinţa de a ajunge din urmă alte două autoturisme, înmatriculate tot în udeţul Vaslui, care trecuseră regulamentar peste pasajul de cale ferată.

14.40 Şoferul decedat este Dinu Gheorghieş, de 24 de ani. Persoana grav rănită este Constantin Gheorghieş, de 28 de ani, fratele şoferului. În spate era o femeie şi un alt tânăr, Bogdan Bârcă, de 24 de ani, care au răni uşoare. Marian Stoica ne spune că autoturismul implicat în accident, un Logan albastru, înmatriculat în judeţul Vaslui, venea dinspre Râşnov spre Zărneşti (DN 73A), iar la bariera către comuna Vulcan (pe DJ 112A) a fost spulberat de tren. Autoturismul a fost târât aproximativ 200 de metri, până când garnitura feroviară, formată din două vagoane, s-a oprit.

14.20 Reporterul „Adevărul de Seară“, Marian Stoica, ne-a transmis de la faţa locului că persoana decedată este chiar şoferul, iar victima dusă în stare gravă la spital este un tânăr, de circa 25 de ani. Şi ceilalţi doi pasageri din maşină au fost duşi cu ambulanţele la spital, chiar dacă se puteau ţine pe picioare, medicii preferând să-i ţină sub observaţie.

14.05 Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ne-a informat că situaţia este mult mai gravă. Este vorba de patru victime. Din păcate, una dintre persoanele accidentate a decedat, iar o alta a fost transportată de echipajul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă din Braşov, în stare foarte gravă.

CITEŞTE ŞI:

Un accident feroviar cumplit a avut loc, tot în judeţul Braşov, în urmă cu un an, la Racoş. Şi acea dramă a avut ca bilanţ doi morţi!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite