Atenţie pe DN1A. Ploaia s-a transformat în lapoviţă. Un tir s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Vremea se înrăutăţeşte, iar şoferii sunt sfătuiţi să circule cu mare prudenţă. Din cauza vremii, la 5 km de Cheia, un tir încărcat cu cafea s-a răsturnat ieri cu roţile în sus, într-o râpă. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

La ieşirea din Săcele - Gârcini, lapoviţa şi-a făcut deja apariţia. Autorităţile au reacţionat imediat şi au aruncat nisip, pentru a evita derapajele care pot apărea datorită îngheţului.

DN1A, Braşov - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti este de altfel şi ruta ocolitoare recomandată de Poliţia Română celor care vor să ajungă astăzi în capitală, pentru a evita aglomeraţia de pe DN1 produsă de maşinile celor care vor să ajungă la mitingul din Capitală.

Centrul INFOTRAFIC, din cadrul Poliţie Române, îi sfătuieşte pe conducătorii auto „să circule cu prudenţă sporită, să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor de drum, să rămână în coloană, evitând depăşirile şi să se angajeze în efectuarea tuturor manevrelor în trafic doar după o atentă asigurare, să nu conducă după ce au consumat băuturi alcoolice şi să îşi cupleze centurile de siguranţă".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite