Distracţie la Ziua Fructelor, în Piaţa Sfatului, din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Sâmbătă şi duminică, braşovenii sunt aşteptaţi în Piaţa Sfatului, să se distreze la zilele fructelor. Evenimentul este organizat de o companie de sucuri naturale şi Primăria Braşov, care vor să atragă atenţia asupra importanţei fructelor în alimentaţia zilnică.

În zona de relaxare, braşovenii se pot delecta cu un suc, un cocktail sau o salată de fructe. Va exista şi o zonă unde puteţi degusta delicatese din fructe şi puteţi cumpăra mai multe preparate.

Cei mici se pot distra pe cinste în zona de jocuri pentru copii. Vor avea loc mai multe concursuri, dansuri alături de mascotele din fructe, dar şi şedinţe de pictură pe faţă. Din program nu vor lipsi nici demonstraţiile de sculptură în fructe.

Cele două seri se vor încheia cu mai multe concerte. Sâmbăta, de la ora 18.00, pe scenă vor urca Keo, Sunrise Inc, Hi-Q şi Liviu Hodor feat Tara. Duminică, de la 20.00, puteţi să-i ascultaţi pe Smiley şi Direcţia 5.  

În cadrul evenimentului, participanţii vor putea semna Petiţia Fructelor, pentru ca ziua de 18 iunie să devină, în mod oficial, ziua fructelor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite