Concurs de zâmbete, în Piaţa Sfatului din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între 19 şi 21 august, în Piaţa Sfatului, „Automatul de Zâmbete" îi provoacă pe oameni să zâmbească din toată inima, răsplătindu-le cele mai largi şi mai simpatice zâmbete cu câte o îngheţată, conform stiribrasov.ro.

„Automatul de Zâmbete" te „vede" când treci pe lângă el, invitându-te să te aşezi în faţa ecranului şi să zâmbeşti. „Automatul de Zâmbete" este singurul aparat din lume cu activare prin zâmbet şi a fost premiat cu bronz la categoria Cyber Lion în cadrul festivalului de la Cannes, de anul trecut.

Cu o tehnologie sofisticată de ultimă oră, „Automatul de Zâmbete" îţi ghiceşte starea de spirit, iar după o serie de „calcule şi operaţii matematice complicate" îţi măsoară, prin fotografiere, intensitatea zâmbetului.

Poza o postează apoi pe website-ul www.iubesteinghetata.ro, în galeria românilor care iubesc îngheţata, de unde se poate descărca sau arăta, mai târziu, prietenilor. Cele mai largi şi mai sincere zâmbete primesc pe loc câte o îngheţată, la alegere.

În decursul lunii august, „Automatul de Zâmbete" va ajunge în mai multe oraşe din ţară, pentru a răsplăti cât mai mulţi români zâmbitori.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite