Primul eveniment de walking din România, organizat la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatori din toată ţara, dar şi din întreaga lume, sunt invitaţi să participe la primul eveniment de walking organizat în ţara noastră. Acţiunea îşi propune să încurajeze mişcare, dar şi socializarea.

Turul oraşului pe jos va începe sâmbăta viitoare şi va porni din faţa Muzeului Civilizaţiei Urbane din Piaţa Sfatului, şi se va întinde, în fucţie de capacitatea fizică a participanţilor, pe trasee de 5, 10 şi 20 de kilomteri.

„Walking-ul presupune plimbarea în aer liber sau marşul popular în ritmul propriu pe nişte trasee marcate, astfel încât să se evidenţieze valorile culturale şi arhitecturale ale respectivei regiuni. Fiecare traseu îi va aduce pe participanţi în acelaşi loc de unde au plecat. Sperăm să ni se alăture cât mai multă lume", a spus Lavinia Toma, reprezentantă a Asociaţiei Euro Trainer.

Toţi participanţii la eveniment vor avea parte de mic dejun şi prânz cu reducere de 20%.

În traseele parcurse de „plimbăreţii" vor fi vizitate Centrul Vechi, Cetăţuia, strada Lungă şi de Mijloc, şi Belvedere Tâmpa.

Participanţii vor primi la înscriere un card pe care vor fi înscrise telefoane de urgenţă, iar pe traseu se pot opri în puncte de control, unde vor primi băuturi răcoritoare. Mişcarea de walking are adepţi în 35 de ţări din toată lumea.

Organizatorii plănuiesc organizarea a încă două evenimente similare, la anul, în Braşov şi în Poiana Braşov. Evenimentul este organizat de Asociaţia Euro Trainer, prin Federaţia Internaţională de Sport Popular.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite