Începe săptămâna Naţională a Voluntariatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţii de fotografie, parada celor mai cochete bicilete, campanii de informare şi acţiuni de curăţenie sunt evenimentele pregătite de voluntari.

Săptămâna Naţională a Voluntariatului a început astăzi, de la ora 11.00, cu o prezentare a importanţei voluntariatului pentru elevii din şcolile generale, la filiala pentru copii a Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu".

Mâine, braşovenii sunt invitaţi la o expoziţie mobilă cu tema „Ziua Păsărilor şi a Arborilor", pe strada Republicii, de la ora 18.00. Miercuri, persoanele care nu ştiu să meargă pe bicicletă sunt invitate la acţiunea „Să învăţăm să mergem pe bicicletă", între orele 18.00 şi 20.00, la Liceul cu Program Sportiv Braşov.

Joi, braşovenii sunt aşteptaţi la expoziţia de fotografie „Pe urmele Bicicletei", având ca temă evoluţia bicicletei de-a lungul istoriei, acţiune desfăşurată într-un spaţiu neconvenţional - pe Strada Sforii.


Ziua de 13 mai este dedicată inaugurării traseului cultural pentru bicicletă, marcat de o acţiune adresată celor mici, desfăşurată în Parcul „Ina Schaefller", din Livada Poştei - desene pe asfalt având ca temă bicicleta. Evenimentul va fi urmat de parada celor mai cochete biciclete braşovene, care vor fi decorate în cadrul unui workshop realizat în Parcul Central „Nicolae Titulescu".

Igienizare la Dumbrăviţa

Sâmbătă, voluntarii vor igieniza Complexul Piscicol Dumbrăviţa - Arie de Protecţie Specială Avifaunistică, Sit Ramsar.

Anul 2011 a fost declarat Anul European al Voluntariatului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite