10.000 de voluntari, la „Marea Curăţenie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrele de înscriere au fost luate cu asalt, în această dimineaţă, de braşoveni de toate vârstele. Mai multe zone de interes turistic şi 45 de localităţi, din tot judeţul au fost vizate de proiectul „Let's Do It, Romania!"

Braşovenii s-au alăturat cu mic, cu mare, acţiunii de curăţenie generală, care a avut loc astăzi în întreaga ţară. La Braşov, mobilizarea a surclasat celelalte oraşe mari ale ţării. Peste 10.000 de voluntari au luat parte la cea mai mare acţiune de ecologizare, din ultimii ani. Şi organizatorii au fost uimiţi de avalanşa de braşoveni veniţi să se înscrie la acţiune.

„Numărul de voluntari creşte de la o oră la alta. La prima oră a dimineţii, numai pe internet erau înscrişi 8069 de voluntari, iar la centrul de înscriere vin echipe de zeci de persoane. Suntem convinşi că această acţiune va avea efecte reale şi că Braşovul va fi pe primul loc şi la numărul de zone ecologizate", a spus Lucian Iuga, unul dintre organizatori.

VEZI FOTOGALERIE

Acţiunea s-a desfăşurat astăzi, între orele 8.00 şi 15.00, în mai multe zone din oraşul Braşov şi în 45 de localităţi din judeţ. Mai multe obiective turistice, ca Lacul Dumbrăviţa, Masivul Postăvaru sau Pietrele lui Solomon au fost şi ele vizate de „Marea Curăţenie".

„E prima dată când particip şi sunt foarte bucuros că pot face ceva frumos pentru oraş“, a spus Remus Budeanu, unul dintre elevii care au luat parte la acţiune.

image

„Vedem tot felul de gunoaie când mergem la pescuit sau la grătar. Vrem să facem o Românie frumoasă“, a adăugat Beatrice Loşonţi, o fetiţă de 12 ani.

image

„Am venit cu copiii în dorinţa de a-i conştientiza pe copii şi să le arătăm tuturor că putem face lucruri mari“, a explicat Florentina Pascu, una dintre profesoarele care au participat la ecologizare.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite