Club Volei Brașov a fost exclusă oficial din campionat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este oficial! Brașovenii nu vor mai avea volei cel puțin până în vară. Formația masculină de volei a fost exclusă din campionat, în urma unei hotărâri a Comisiei de Competiții din cadrul Federației Române.

Această decizie de excludere a venit ca urmare a gestului comis de voleibaliștii brașoveni în weekend, atunci când aceștia au refuzat să intre pe teren la partida cu Dacia Buzău.

Mai mult, cinci sportivi ai echipei vor fi suspendați din activitatea competițională pe o perioadă ce poate varia între 6 luni și cinci ani.O hotărâre în acest sens se va lua zilele următoare.

Chiar dacă regulamentul spune că formația Club Volei Municipal nu se poate înscrie în nicio competiție internă timp de trei sezoane, acest lucru nu se va întâmpla.

"Oficialii Federației au fost îngăduitori din acest punct de vedere și ne vor permite să ne înscriem, din vară, în ligile inferioare. Mai mult ca sigur, din sezonul următor vom evolua în liga secundă, cu o echipă formată exclusiv din juniori brașoveni", a declarat președintele formației Club Volei Municipal Brașov, Viorel Raicu.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite