Prinţul Charles, vizită privată în satul braşovean Viscri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul Charles al Marii Britanii se află, în aceste zile, într-o vizită privată în România, în Transilvania.

Îndrăgostit de satul Viscri, Charles de Wales a vizitat, ieri, localitatea din judeţul Braşov. Acesta a inaugurat la Viscri prima staţie de epurare ecologică din România. Această staţie nu foloseşte energia electrică, iar purificarea apelor se face cu ajutorul stufului şi a bacteriilor, prin trei lacuri amenajate la marginea satului.

Cu ocazia acestui eveniment, Prinţul Charles a dezvelit o placă gravată cu numele lui. În acelaşi timp, Majestatea Sa a taxat, subtil, şi maniera în care s-au desfăşurat lucrările la staţia de epurare ecologică: „Bine că s-a finalizat acest proiect, fiindcă se lucrează de foarte mult timp la această staţie. Nu mai speram că va fi gata.

Foarte jovial şi bine dispus, Prinţul Charles a stat de vorbă cu sătenii şi a străbătut pe jos drumurile de ţară ale satului Viscri. Acesta i-a asigurat pe membrii Fundaţiei Mihai Eminescu Trust că se pot baza pe sprijinul său în realizarea proiectelor de revitalizare a celor 25 de sate din Transilvania în care activează Fundaţia.

După vizita de la Viscri, Prinţul Charles a mers la reşedinţa prietenului său, contele Tibor Kalnoky, din localitatea covăsneană Micloşoara.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite