Omorât de viitură, în Munţii Făgăraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 54 de ani a plecat vineri împreună cu doi prieteni pe un traseu din Munţii Făgăraş.

Făgărăşeanul era însoţit de alţi doi excursionişti. Cu toţii au plecat din localitatea Sâmbăta de Sus şi s-au îndreptat către Cabana Sâmbăta.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 54 de ani a decis să se despartă de prietenii săi şi să rămână peste noapte la cabană. Pentru că nu s-a întors acasă nici a doua zi, rudele sale au sunat la numărul de urgenţă şi au anunţat dispariţia acestuia.

Imediat, echipe mixte alcătuite din salvamontişti şi jandarmi montani au plecat în căutarea bărbatului. „Căutările s-au desfăşurat, în cea mai mare parte, pe Valea Sâmbetei şi pe un alt traseu pe care excursionistul ar fi putut să coboare de la cabană. Bărbatul nu a fost identificat nici sâmbătă, nici duminică", a explicat Thomas Bross, şeful Salvamontului Victoria.

În această dimineaţă, rudele bărbatului dispărut, însoţite de jandarmii montani, au reluat căutările. „Cadavrul bărbatului a fost descoperit în apropiere de albia unui râu, unde se pare că a fost surprins de viitură şi nu s-a mai putut salva. La acest moment se desfăşoară cercetarea la faţa locului", a declarat Ion Necşulescu, şef serviciu cabinet IPJ Braşov.

La acest sfârşit de săptămână, în zona localităţii Sâmbăta de Sus, apele adunate pe versanţi din cauza ploilor au creat probleme localnicilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite