RECORD: Poliţiştii braşoveni au reţinut 11 infractori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua de ieri a fost una cu ghinion pentru infractorii braşoveni. Oamenii legii au reţinut şi încarcerat în arest 11 persoane, în cinci dosare diferite.

Pe data de 10 iulie, poliţiştii au reţinut un braşovean de 23 de ani, care, timp de trei zile, între 7 şi 10 iulie, a furat din apartamentul unui localnic, de pe strada Lânii, un televizor LCD, două parfumuri şi suma de 200 de lei. Oamenii legii au recuperat televizorul, care fusese vândut cu 300 de lei, dar şi parfumurile, banii fiind cheltuiţi de hoţ.

Ieri, poliţiştii din Teliu au reţinut un localnic scandalagiu din comună. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, tânărul de 23 de ani se plimba prin Teliu cu un topor în mână şi l-a lovit cu pumnul pe un vecin de 43 de ani.

Acesta este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi port ilegal de armă albă. Tot luni, oamenii legii din Tărlungeni au reţinut trei săceleni, de 23, 26 şi 29 de ani, care au furat mai multe materiale metalice dintr-o hală industrială, de pe un teren din Cărpiniş. Valoarea prejudiciului se ridică la 20.000 de lei

În noaptea de duminică spre luni, oamenii legii din Săcele, împreună cu angajaţi ai ocolului silvic, au prins în flagrant, în zona Gârcini, cinci localnici, cu vârste cuprinse între 16 şi 27 de ani, care furau din pădure 7.165 mc de lemn de molid, cauzând un prejudiciu de 1500 de lei.

Patru dintre suspecţi au fost reţinuţi, iar cel de-al cincelea, de 16 ani, este cercetat în stare de libertate. În fine, tot ieri, poliţiştii de la Biroul Urmăriri au reţinut doi braşoveni, de 22, respectiv 23 de ani, pe numele cărora Curtea de Apel Braşov a emis mandat de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite