Traficant de ţigări, prins de vameşi în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Braşov au confiscat 3400 pachete de ţigarete de contrabandă,ca urmare a unui control efectuat în trafic.

Aseară, la ora 22.30, un echipaj mobil din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Braşov, care patrula pe DN 12, în localitatea Ditrău (judeţul Harghita), a oprit în trafic un autoturism marca Peugeot 405, înmatriculat în judeţul Sibiu şi condus de un sibian. Maşina se deplasa pe ruta Suceava-Mediaş.
Vameşii au descoperit în portbagajul autoturismului 3.400 pachete ţigarete pentru care conducatorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă. Ţigările purtau marcaje fiscale din Ucraina şi Republica Moldova şi nu erau introduse în sistemul de accizare al României.
Conform legislaţiei în vigoare privind produsele accizabile, inspectorii vamali au confiscat întreaga cantitate de ţigarete descoperită şi autoturismul în care acestea au fost transportate. În plus şoferul o fost amendat cu 40.000 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite