Braşov: Vacanţe exotice, la preţuri accesibile VEZI VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, până duminică, Braşovul găzduieşte tradiţionalul târg de turism „Transylvania Tourism Fair".

Târgul se desfăşoară în incinta Braşov Business Park, în zona comercială Carrefour-Mobexpert. La ediţia din acest an iau parte 61 de participanţi, din care fac parte agenţii de turism din ţară sau din străinătate, dar şi reprezentanţi ai lanţurilor hoteliere din Europa.

Pentru prima dată de la organizarea acestui târg, sunt invitate două lanţuri hoteliere din Ungaria, o agenţie de turism din Malta şi cel mai mare tour-operator din Turcia.

Cei care vor vizita acest târg pot găsi zeci de oferte, variate, pentru toate buzunarele. Reprezentanţii agenţiilor de turism care vor lua parte la acest eveniment vin cu sejururi în ţări precum Ungaria, Turcia sau Malta, cu preţuri de la câteva sute de euro, până la mii de euro", a declarat Sorin Dencescu, manager Kron-Tour Lufthansa City Center.

Cei care vor vizita acest târg se pot înscrie la o tombolă şi pot câştiga excursii în Europa. Totodată, turiştii care îşi vor achiziţiona bilete pentru excursii, de la târg, beneficiază de o reducere de 5%. Totodată, cei care îşi rezervă cu o lună înainte vacanţa au o reducere de 10%.

Suntem prezenţi pentru prima dată la acest târg şi avem tarife pentru toate buzunarele. Preţurile pentru un sejur de şapte zile, în Malta, pornesc de la 257 de euro şi ajung până la 4.000 de euro. Avem în ofertă hoteluri de trei, patru şi cinci stele, iar cea mai căutată staţiune din Malta este Saint Julia.

Deja avem pline primele două zboruri, de câte 160 de locuri, pentru perioada 16 iunie - 29 septembrie. Totodată, în acest an avem în ofertă şi cursuri gratuite de limba engleză, iar clienţii noştri vor avea parte de spectacole care prezintă evenimente din istoria Maltei: Practic, pentru o seară, turiştii trăiesc perioada anului 1500", a menţionat Florin Sfârlea, director adjunct Malta Travel.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite