Braşov: Turiştii sunt aşteptaţi „O săptămână la munte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oricine poate avea parte de o vacanţă de vis, pe bani puţini. Tot în septembrie se lansează şi programul „Vacanţa la ţară".

Programul „O săptămână la munte" se va desfăşura în perioada 5 septembrie-17 decembrie 2010. Acesta este adresat tuturor categoriilor de turişti, iar tarifele vor fi mai mici decât în plin sezon. Astfel, un sejur de cinci nopţi la un hotel două stele, fără servicii de masă, costă 158 de lei. La trei stele preţul este de 258 de lei. În cazul hotelurilor, vilelor sau pensiunilor de patru stele, preţul este de 358 de lei. Solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor.

Până în prezent, în program s-au înscris 48 de hoteluri, cu 2.970 de locuri pe serie, puse deja în vânzare în agenţiile ANAT. Localităţile înscrise în program sunt: Sinaia, Predeal, Buşteni, Poiana Braşov, Azuga, Cheia, Aluniş, Păltiniş, Braşov, Bran, Moieciu, Câmpulung Muscel, Gura Râului, Vatra Dornei, Gura Humorului, Băile Olăneşti, Moroeni, Călimăneşti şi Paltin.

Puteţi merge şi la ţară

Tot în luna septembrie, ANTREC Braşov lansează cea de-a XV-a ediţie a programului „Vacanţa la ţară". Turiştii vor putea opta pentru pensiuni clasificate la 2, 3 şi 4 margarete, în localităţile Bran, Moieciu, Fundata şi Poiana Mărului. Tarifele rămân neschimbate faţă de anii anteriori. Astfel, la pensiunile de 2 margarete, un sejur de cinci nopţi costă 150 de lei, iar la pensiunile de 3 şi 4 margarete, şase zile de cazare costă 195 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite