Adopţii internaţionale de urşi, la Rezervaţia din Zărneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Oricine doreşte să adopte un urs de la Rezervaţia din Zărneşti poate să facă acest lucru telefonic sau prin email, pe durata unui an.

Urşii pot fi adoptaţi de iubitorii de animale contra unor sume care pornesc de la 25 de euro şi ajung la 500 de euro. Banii donaţi în acest fel sunt folosiţi de administratorii rezervaţiei pentru a hrăni animalele şi pentru a le oferi acestora cele mai bune condiţii de viaţă. „Donaţia dumeavoastră este mai mult decât binevenită întrucât ne va ajuta nu numai să hrănim aceste magnifice animale, ci şi să asigurăm tratamentul veterinar, îngrijirea pădurii, cheltuieli de mentenanţă - cum ar fi întreţinerea iazurilor urşilor şi, de asemenea, să salvăm urşii din captivitate de pe tot teritoriul României", se arată pe site-ul rezervaţiei.

Tone de mâncare, pentru urşii din sanctuar

„Părinţii adoptivi" primesc la schimb un certificate de adopţie însoţit de poza ursului şi de întreaga sa poveste de viaţă. În funcţie de suma donată, iubitorii de animale mai primesc vizite gratuite în Rezervaţia de la Zărneşti sau suveniruri cu valoare sentimentală. Orice adopţie este încheiată pe perioada unui an. În Rezervaţia de la Zărneşti trăiesc în prezent 57 de urşi, iar administratorii sanctuarului au nevoie, zilnic, de peste o tonă de mâncare pentru a hrăni animalele.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite