Braşovean urmărit internaţional, prins la vamă cu acte false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Braşov care era căutat în baza unui mandat de arestare internaţional a fost prins ieri în Vama Nădlac în timp ce încerca să iasă din ţară cu o carte de identitate falsă, susţinând că a plătit 300 de euro pentru aceasta, transmite Mediafax.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, era urmărit pentru furt în Austria. Poliţiştii de frontieră care i-au verificat cartea de identitate au constatat că documentul este fals, iar în urma cercetărilor au aflat că pe numele real al bărbatului autorităţile austrice au emis mandat de arestare internaţional pentru furt.

„Din declaraţia celui în cauză a rezultat că documentul prezentat la controlul de frontieră a fost obţinut prin intermediul unei persoane necunoscute în schimbul sumei de 300 de euro", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Flavia Rohozneanu.

Suspectul a fost predat poliţiştilor arădeni până când se va decide trimiterea sa în Austria pentru cerectări. În ţară, el va fi cercetat penal pentru fals privind identitatea, uz de fals şi tentativă la trecerea ilegală a frontierei de stat.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite