Medicină în limba engleză la Universitatea „Transilvania“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţia ar putea avea trei noi programe de studii:ingineria şi managementul afacerilor, medicină în limba engleză şi tehnologii şi sisteme de telecomunicaţii.

Biroul Senatului Universităţii a supus aprobării, în şedinţa din 4 februarie, iniţierea programului Ingineria şi managementul afacerilor (licenţă, zi, 8 semestre), a programului medicină în limba engleză (licenţă, Zi, 12 semestre) şi tehnologii şi sisteme de telecomunicaţii (licenţă, Frecvenţă redusă, 8 semestre).
„Iniţial au fost 13 propuneri de programe, dar au fost acceptate doar trei. Pentru a fi introduse în oferta educaţională,sunt mai mulţi paşi. Mai întâi, Biroul Senatului supune atenţiei Consiliului Academic propunerea, ei trebuie să-şi dea aprobarea, după care aceasta urmează să fie validată de Senatul Universităţii. Apoi se va întocmi un raport de evaluare, care se trimite la Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS). Aceştia vor numi o comisie de evaluare la nivel naţional şi ea va fi cea care va hotărî dacă programele vor intra sau nu", a explicat pentru bzb.ro Ion Vişa, rector al Universităţii „Transilvania" Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite