Taxe anuale de până la 5000 de lei la Universitatea „Transilvania“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţii Universităţii „Transilvania“ spun că la Braşov se percep aceleaşi taxe ca anul trecut. Foto: Bogdan Crăciun
Reprezentanţii Universităţii „Transilvania“ spun că la Braşov se percep aceleaşi taxe ca anul trecut. Foto: Bogdan Crăciun

Universitatea „Transilvania" Braşov a anunţat locurile la cele 18 facultăţi pe care le include, pentru anul 2011-2012.

În acest an, universităţii i-au fost aprobate mai puţine locuri cu taxă decât în anii anteriori de studiu. Viitorii studenţi au la dispoziţie 2820 de locuri bugetate şi 1572 de locuri cu taxă. Pentru specializările urmate la cursurile fără frecvenţă sau la distanţă, universitatea pune la bătaie alte 1105 locuri.

Cele mai mici taxe anuale, de 1400 de lei, sunt cele de la Facultatea de Silvicultură şi cele de la Facultatea de Ştiinţă şi Inginerie a Materialelor. Cele mai mari taxe percepute de universitate sunt cele aplicate studenţilor de la Facultatea de Muzică, 5000 de lei, pe an. În topul taxelor se situează şi Facultatea de Medicină, unde anual studenţii trebuie să achite 4500 de lei.

Înscrierile licenţă la toate facultăţile sunt programate în perioada 11-17 iulie şi doar la trei dintre facultăţi se organizează examen. În rest, admiterea se face în baza concursului de dosare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite