Braşov: Profitul Unirea Shopping Center, în scădere cu 25%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unirea Shopping Center din Braşov
Unirea Shopping Center din Braşov

Unirea Shopping Center (SCDM), firmă care administrează două centre comerciale, în Bucureşti şi Braşov, a avut în primele nouă luni un profit net de 9,65 milioane de lei, în scădere cu 25% faţă de câştigul raportat în aceeaşi perioadă din 2009, de 12,85 milioane de lei.

Veniturile din perioada ianuarie-septembrie s-au diminuat uşor, de la 75,8 milioane lei la 74,1 milioane lei, în timp ce cheltuielile au crescut cu 3,3%, la 62,1 milioane lei de la 60 milioane lei, potrivit rezultatelor financiare ale firmei transmise, joi, Bursei de Valori Bucureşti.

În perioada analizată, cifra de afaceri a fost de 65,25 milioane lei, cu 10,5% sub nivelul din acelaşi interval al anului 2009, de 72,97 milioane lei.

Unirea Shopping Center este controlată de soţii Dan şi Carmen Adamescu, prin intermediul Nova Trade, care deţine 74,16% din titluri. În structura acţionariatului se mai regăseşte SIF Muntenia, cu 10% din titluri, în timp ce 15,8% din capital este deţinut de alţi acţionari.

Firma are un capital social de 7,4 milioane lei, divizat în 2,9 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 2,5 lei.

Titlurile Unirea Shopping Center, listate pe piaţa Rasdaq, au închis şedinţa de joi la 93 de lei, cotaţie în creştere cu 2,2% faţă de referinţă. La această cotaţie, capitalizarea Unirea Shopping Center este de 276,9 milioane lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite