Park Inn la Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Park Inn Hotel
Park Inn Hotel

Grupul internaţional Rezidor vrea să aducă marca Park Inn în România şi să deschidă 6-7 hoteluri sub acest brand în următorii trei ani, analizând oraşele Bucureşti, Timişoara, Sibiu şi Braşov, a declarat vicepreşedintele pe dezvoltare al grupului, Philippe Bijaoui.

"Vrem să intrăm cu Park Inn în oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Sibiu şi Braşov şi să ajungem la 6-7 unităţi în următorii trei ani. Vor fi proprietăţi deja existente pe care să le preluăm şi să le aducem la standardele Park Inn sau construcţii noi. De preferabil, hotelurile vor fi operate sub contracte de management", a afirmat Bijaoui la un seminar de turism organizat la Bucureşti.

Şi alte lanţuri internaţionale prezente în România şi-au anunţat intenţia de a creşte numărul de proprietăţi pe piaţa locală, printre care Hilton şi Marriott.

Astfel, Hilton va deschide anul viitor două hoteluri în provincie, pe segmentele upscale şi focus service, şi alte două unităţi sub brandul Doubletree by Hilton în Oradea şi Bucureşti, pentru care a semnat deja contracte de franciză şi management. Astfel, Hilton va avea 1.200 de camere în planul de dezvoltare până la sfârşitul anului viitor.

Lanţul Marriott derulează în prezent un proiect pentru deschiderea unui hotel sub brandul Courtyard, care în prezent se afla în aşteptare.

"Pe lângă Courtyard, vrem să avem mai multe hoteluri în Bucureşti şi alte 4-5 oraşe din România. Chiar şi în momente economice dificile precum în prezent, sunt oportunităţi bune pentru dezvoltare", a declarat la acelaşi seminar vicepreşedintele pe dezvoltare la nivel internaţional al Marriott, John Litzenberger.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite