Cadouri personalizate, pentru bebeluşi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trusouri personalizate pentru bebeluşi Foto: Bogdan Crăciun
Trusouri personalizate pentru bebeluşi Foto: Bogdan Crăciun

Sătui de darurile clasice, tot mai mulţi părinţi aleg pentru micuţii lor cadouri personalizate. O braşoveancă a decis să confecţioneze manual trusouri de botez personalizate. Trusourile se realizează la comandă, numai din materiale naturale brodate cu numele bebeluşului.

În preajma sărbătorilor, părinţii caută pentru bebeluşii lor cadouri speciale. Chiar dacă magazinele abundă în oferte, cadourile de suflet sunt mai greu de găsit. O braşoveancă a venit cu o idee inedită, adresată celor mai mici copii. Marcela Cosnean face trusouri de botez personalizate pentru fiecare micuţ. Fiecare piesă din trusou este lucrată cu multă grijă şi fineţe şi poartă numele bebeluşului. „Înainte de Crăciun primesc foarte multe comenzi. Părinţii, naşii sau bunicii copiilor veniţi pe lume doresc să le ofere acestora un trusou care să le rămână amintire peste ani. La un astfel de trusou lucrez o săptămână sau două, în funcţie de complexitatea modelelor şi de numărul pieselor pe care le conţine", spune Marcela Cosnean, creatoarea trusourilor.

Trusouri personalizate pentru bebeluşi

Trusou de prinţişor

Materialele folosite pentru trusourile micuţilor sunt numai compoziţii naturale, menite să nu irite pielea bebeluşului : bumbacuri, lână, caşmir şi mătase Shamtung. Un trusou classic este alcătuit din rochie sau salopetă, bleizer sau pardesiu, pantaloni, batistuţă, babeţică, căciuliţă, botoşei, crâşmă, faşă şi păturică. La aceste piese se pot adăuga la cerere prosoapele, lumânările şi linguriţa folosită la prima împărtăşanie, toate personalizate în acelaşi stil ca obiectele de îmbrăcăminte. „Fiecare trusou este unicat şi este lucrat cu mare atenţie. În plus, trusourile sunt împachetate în cutii şi pungi de hârtie, inscripţionate cu iniţialele micuţului. Ambalajele sunt special create pentru a păstra hăinuţele în stare impecabilă şi peste ani", explică Marcela Cosnean.

Trusouri personalizate pentru bebeluşi

Hăinuţele bebeluşului sunt iniţial croite, iar apoi materialele sunt brodate şi cusute de mână. La fel se întâmplă cu fiacre accesoriu, astfel încât , produsul final arată ca şi cum ar aparţine unei case regale.

Trusouri personalizate pentru bebeluşi

Trusourile se fac la comandă, iar preţurile pornesc de la 400 de euro, în funcţie de numărul pieselor şi de complexitatea modelelor alese. Pe lângă hăinuţele copilului, părinţii pot cere alte obiecte de decor sau mărturii de botez inedite, care să poarte acelaşi blazon.

Trusouri personalizate pentru bebeluşi

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite