Greva CFR se amână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicaliştii anunţaseră o grevă de avertisment, de două ore, pentru data de 7 martie. Protestul nu se mai ţine pentru nu s-au adunat semnăturile necesare.

Mecanicii de locomotivă au găsit o altă metodă pentru a stoa disponibilizările. În schimb, pentru a bloca disponibilizările. Preşedintele Sindicatului Mecanicilor şi Reparatorilor de Locomotive Braşov, Romeo Aldea, a declarat, pentru mytex.ro că împotriva companiilor feroviare va fi deschis un proces, având ca obiect reducerea timpului de muncă

„Potrivit Contractului colectiv de muncă unic la nivel de ramură transporturi, cele trei funcţii aparţin unei grupe speciale, astfel că pot beneficia de reducerea duratei normale a timpului de muncă sub 8 ore pe zi şi nu pot efectua ore suplimentare. Zilele viitoare vom depune dosarul la Tribunalul Braşov", a explicat Aldea.

El consideră că, în cazul în care judecătorii le vor da dreptate, administraţiile companiilor feroviare vor fi obligate să recalculeze normele de muncă şi să refacă structura de personal, deoarece va fi nevoie de mai mulţi salariaţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite