Traian Băsescu, salvat cu elicopterul de coşmarul DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cititor al „Adevărului de Seară“ Braşov, ne-a trimis în urmă cu câteva minute, după ce a scăpat de coşmarul de pe DN1, poze cu elicopterul care l-a adus în Capitală pe preşedintele Traian Băsescu şi soţia acestuia.

În timp ce zeci de mii de români au înjurat faptul că nu există o autostradă între Braşov şi Capitală, iar un traseu (Braşov - Comarnic) care, în mod obişnuit, se poate traversa în mai puţin de o oră, a post parcurs în mai bine de 4-5 ore, şeful statului a fost scos din acest coşmar cu ajutorul aeronavei prezidenţiale.

image
image

Astfel, elicopterul a aterizat la marginea DN1, iar ofiţerii SPP l-au îmbarcat în siguranţă. Cititorul care ne-a trimis pozele se îtnreabă dacă, după ce a văzut ce haos este pe DN1, singurul loc din ţară unde media traficului impune construirea unei autostrăzi,  „îl va determina pe Traian Băsescu să susţină construirea cu prioritate a autostrăzii Comarnic - Braşov sau se mulţumeşte cu avantajele de a şi preşedinte şi să beneficieze de serviciile unui elicopter?“.

Ai poze sau filmulete cu nebunia care a fost pe DN1? Trimite-le pe adresa redactiei sau urca-le pe youtube si trimite link-ul pe brasov@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite