Traficul se desfăşoară cu greutate pe unele Drumuri Naţionale din judeţul Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trafic îngreunat pe DN 1 Foto: Bogdan Crăciun
Trafic îngreunat pe DN 1 Foto: Bogdan Crăciun

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat care era situaţia traficului rutier de pe Drumurile Naţionale din judeţele Braşov şi Harghita, la ora 9.30.

În judeţul Harghita, pe DN12A, între Miercurea Ciuc şi Comăneşti, a fost ridicată restricţia de circulaţie impusă ieri, pentru traficul greu, în zona Ghimeş - Făget, unde stratul de zăpadă frământată este cuprins între 1 şi 3 centimetri.

Pe mai multe drumuri naţionale circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, stratul de zăpadă (afânată, în amestec cu material antiderapant) măsurând până la 3 centimetri.

Astfel, şoferii trebuie să fie atenţi în trafic pe DN11B , între Târgu Secuiesc (jud.Covasna) şi Caşinu (jud.Harghita), DN73 Fundata – Braşov, (judeţul Braşov), DN73A Predeal – Şercaia, (judeţul Braşov) şi DN1A Săcele (jud.Braşov) – Cheia (jud. Prahova).

Meteorologii au prognozat că astăzi vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, însă se va răci. Deci, pe drumurile al căror carosabil este umed vor fi condiţii de formare a poleiului.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să mărească distanţa în mers şi să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite