Şoferi, evitaţi Valea Prahovei! Vedeţi care sunt rutele ocolitoare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform centrului Infotrafic, astăzi, după ora 16.00, se va circula în coloană pe Valea Prahovei, din cauza numărului mare de turişti care şi-au petrecut scurta vacanţă de 1 mai la munte, iar acum se întorc acasă.

Astfel, circulaţia va fi aglomerată în sensul de mers către Bucureşti, pe DN 1. Pentru a evita aglomeraţia de pe DN1, din zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, din Braşov se poate merge către Ploieşti pe DN1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte.

În acelaşi timp, din zona Bran - Moieciu se poate pleca spre Bucureşti pe DN73 Braşov - Piteşti - autostrada A1 Piteşti - Bucureşti.În cazul în care apar probleme semnificative în ceea ce priveşte fluenţa traficului pe DN1, pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, poliţiştii rutieri vor devia circulaţia dinspre Braşov către Ploieşti pe DN1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte.

Totodată, nu se va mai permite accesul pe DN73A Râşnov - Predeal, iar traficul din zona Moieciu - Bran - Râşnov va fi deviat către municipiul Braşov sau către Piteşti (caz în care se va circula pe ruta ocolitoare DJ725 Dragoslavele - Stoeneşti - DN72A Stoeneşti - Valea Mare-Pravăţ, valabilă pe perioada desfăşurării competiţiei automobilistice de pe DN73).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite