92 de tractoare chinezeşti, vândute în prima lună de activitate a fabricii de la Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima lună de activitate, fabrica Hoyo Râşnov a raportat 92 de tractoare chinezeşti asamblate la Râşnov şi vândute pe piaţa românească. Conducerea societăţii se aşteaptă la vânzări de 350 de bucăţi în acest an şi a demarat deja negocieri pentru încheierea unor contracte de export,

„În prima lună am vândut 92 de tractoare. 28 dintre acestea au fost cumpărate prin programul Rabla pentru tractoare, care acum a fost sistat. De asemenea, au fost clienţi care au cumpărat tractoare prin programul nostru de leasing, dar şi beneficiari ai unor programe europene - măsura care vizează instalarea tinerilor fermieri", a declarat Denisa Vasilescu, directorul executiv al fabricii de la Râşnov, ciatată de bzb.ro.

Aceasta a precizat că până la finele anului se aşteaptă ca firma să aibă vânzări de aproximativ 350 de tractoare, în special pe segmentul de 25 - 90 de cai putere, cele care sunt fabricate în mod uzual la Râşnov: „Predomină cele de 50 - 55 de cai putere", a mai spus Vasilescu, precizând că au fost demarate şi discuţii pentru exportul de maşini agricole. „Deocamdată sunt doar discuţii, pentru că se doresc doar tractoare de capacităţi mai mari. Noi putem face şi tractoare de peste 90 de cai putere, dar numai în baza unor comenzi ferme".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite