Trabanturile cu personalitate au făcut paradă la poalele Tâmpei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 30 de buburuze dichisite au fost aliniate de proprietarii lor pe aleea de sub Tâmpa. Turiştii şi braşovenii au admirat bătrânele doamne şi farmecul lor aparte.

O întâlnire a trabantiştilor organizată la Braşov a fost prilej de bucurie pentru toţi admratorii de bijuterii pe roţi. Zeci de trabanturi au strălucit, într-o paradă inedită, oraganizată la poalele Tâmpei.

image

VEZI AICI MAŞINILE CARE AU FĂCUT FURORI LA PARADĂ

Cele mai multe priviri au fost atrase de un trabant -limuzină, o maşină modificată, lungă de şapte metri, cu şapte locuri pentru pasageri.

„Are motorul original, iar caroseria este alcătuită din două trabanturi şi jumătate. Este extrem de spaţioasă şi luxoasă, se potriveşte unor evenimente deosebite", spune Arpad Molnar, deţinătorul maşinii-unicat.

Şoferii s-au mândrit şi cu capacităţile tehnice şi rezistenţa în timp de care dau dovadă maşinile lor.

„Am această maşină de 20 de ani şi nu era nouă când am cumpărat-o. Cu toate acestea, am schimbat doar aprinderea la ea. Nu este foarte costisitoare la întreţinere, însă am putut să merg cu ea fără probleme până la Munchen, adică un drum de 2000 de km", spune Gheorghe Becheanu, unul dintre proprietarii frumoaselor maşini.

La paradă au luat parte şi şoferiţe, proprietarele mândre ale unor maşini extreme de aspectuoase şi de bine întreţinute.

„Sunt proprietara acestei maşini de şase ani şi sunt foarte mândră de ea. A fost cadou de nuntă de la soţul meu. Nu o folosesc în mod frecvent, o păstrăm pentru parade şi defilări. Numai în look-ul ei am investit 3000 de euro", explică Izabella Molnar, o altă participant la paradă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pebrasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite