O şoferiţă a sărit din maşină înainte să fie strivită de un tir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul pe Drumul Naţional 13A se desfăşoară pe un singur fir, la ieşirea din Miercurea Ciuc spre Odorheiu Secuiesc, după ce un tir încărcat cu marmură şi piese metalice s-a răsturnat pe carosabil, acroşând şi un autoturism, fără a exista persoane rănite.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, Gheorghe Filip, a declarat corespondentului pentru Mediafax că tirului care venea din Franţa şi se îndrepta către Iaşi, i s-au blocat frânele în timp ce intra într-o curbă deosebit de periculoasă.

„Conducătorul autotrenului, un băcăuan de 37 de ani, a afirmat că au apărut probleme tehnice la sistemul de frânare, că a încercat să încetinească, a intrat în şanţul de pe partea dreaptă a DN 13A, dar a fost aruncat din nou pe carosabil", a precizat Gheorghe Filip.

Când a revenit pe carosabil, tirul a acroşat un autoturism care circula în faţa sa, iar ambele vehicule au ajuns pe contrasens, autotrenul răsturnându-se şi prinzând sub colţul cabinei autoturismul. Femeia care conducea autoturismul a reuşit însă să sară din maşină.

Traficul pe DN 13A se desfăşoară pe un singur fir, la ieşirea din Miercurea Ciuc spre Odorheiu Secuiesc, circulaţia fiind dirijată de poliţiştii rutieri, care vor rămâne în zonă până când autotrenul va fi ridicat şi repus pe roţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite