Contrabandist de ţigări, prins în trafic de vameşii braşoveni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

875 pachete de ţigarete de contrabandă confiscate de inspectorii din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Braşov în urma unui control efectuat în trafic.

La ora 04.00, azi-dimineaţă, un echipaj mobil din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Braşov, aflat în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe DN 12 (E 574), între Lunca Câlnicului şi Hărman, a oprit în trafic, pentru efectuarea unui control de rutină, un autoturism personal marca Chevrolet Aveo, înmatriculat în Republica Moldova şi condus de cetăţeanul moldovean G.I.
În urma controlului, au fost depistate în interiorul acestuia două genţi de voiaj şi un rucsac conţinând o cantitate totală de 875 pachete ţigarete (100 pachete marca Pall Mall,100 pachete marca Viceroy şi 675 pachete marca Red&White), purtând marcaje fiscale din Republica Moldova, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.
Conform legislaţiei în vigoare privind produsele accizabile, inspectorii vamali au confiscat întreaga cantitate de ţigarete descoperită şi au înaintat o sesizare penală organelor competente, pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea măsurilor legale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite