83.600 de ţigarete au fost confiscate de poliţiştii braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii braşoveni, împreună cu cei din Suceava, au efectuat în urmă cu două zile 14 percheziţii domiciliare în judeţele Braşov şi Suceava.

În urma acestor controale au fost identificate şi confiscate 83.600 de ţigarete (circa 4.000 de pachete) care au fost aduse ilegal în România, din Republica Moldova şi Ucraina.

Totodată, a fost confiscată suma totală de 36.000 de lei, provenită din comercializarea ilegală a acestor produse, dar şi un autoturism Volswagen Golf, maşină cu care s-a transportat marfa. Şapte persoane care se ocupau cu plaserea pe piaţă a ţigaretelor au fost reţinute de poliţişti.

Doi dintre suspecţi au 36, respectiv 32 de ani şi sunt din Râşnov. Alte patru persoane au domiciliul în judeţul Suceava şi au vârste cuprinse între 24 şi 39 de ani. Cel de-al şaptelea suspect este cetăţean ucrainean şi are 33 de ani.

Cele şapte persoane reţinute sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală. Suspecţii au fost prezentaţi instanţei de judecată, care a dispus cercetarea lor în stare de libertate.

Cei şapte bărbaţi au fost atent monitorizaţi de poliţişti de la începutul lunii octombrie 2010, iar în urmă cu două zile s-a dispus reţinerea lor. Membrii grupării coordonau activitatea de colectare, deţinere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a acestor produse, ştiut fiind faptul că acestea provin din contrabandă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite