Braşov: Un fals medic veterinar trage ţepe de doi ani fără să fie prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Escrocul este căutat de poliţişti, din luna februarie a acestui an, dar nu este de găsit. Bărbatul nu a fost suprins de nicio cameră de supraveghere şi nici nu se cunoaşte valoarea prejudiciului, deoarece agenţii economici nu au depus plângeri.

Poliţiştii şi inspectorii de la Direcţia Sanitar Veterinară şi Siguranţa Alimentelor (DSVSA) atrag atenţia agenţilor economici să fie precauţi după ce un fals medic veterinar, care se recomandă a fi Dan Marta Cojocaru, umblă prin oraş şi încearcă să păcălească lumea. Deşi impostorul acţionează de mai multă vreme, el nu a fost prins. Bărbatul nu a fost suprins de nicio cameră de supraveghere, iar poliţiştii sunt nevoiţi să se bazeze doar pe descrierile martorilor.

Între timp, impostorul îşi vede liniştit de treabă. Ultima lui ispravă s-a consumat zilele trecute. „Individul a sunat-o pe o fostă colegă de-a noastră, ieşită la pensie, şi i-a spus că poate obţine un loc de muncă pentru o amică de-a ei, în cadrul instituţiei noastre. Acum două săptămâni, el a rezervat o masă pentru 15 persoane la un restaurant din oraş, sub pretextul că, la Braşov, urmează să vină, la o întrunire, mai mulţi medici veterinari din ţară. Noi nu am ştiut nimic până când nu ne-au sunat cei de la restaurant să confirmăm rezervarea şi să facem plata", a spus Marinela Ardelean, din cadrul DSVSA Braşov.

Falsul medic este foarte credibil

Angajata spune că nu este pentru prima dată când impostorul acţionează în numele instituţiei. „Am primit sesizări de la agenţi economici, dar nu ştim cine este individul. Tot ce ştim despre el este că are în jur de 60 de ani, poartă cu el o mapă şi este bine îmbrăcat", mai spune Marinela Ardelean.

Reprezentanţii DSVSA au sesizat Poliţia şi speră că individul să fie prins. „Plângerea a fost înregistrată la Poliţia Municipiului Braşov, în luna februarie a acestui an şi cazul este în lucru", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite